La Historia Següent PDF

AUTOR(A): Cees Nooteboom

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 7,36 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: La Historia Següent.pdf

ISBN: 9788476609828

Descubre el libro de La Historia Següent con followusmedia.es. Lea el PDF de La Historia Següent en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Historia Següent y otros libros de Cees Nooteboom.
Followusmedia.es La Historia Següent Image
UN EXPROFESSOR de llengües clàssiques s’adorm al seu llit d’Amsterdam, però desperta, «amb la ridícula sensació que potser estava mort», a Lisboa, en la mateixa habitació en què havia tingut lloc un dels episodis més importants de la seva vida. Aquest misteri esdevé el punt de partida, pletòric de perspectives, de La història següent. De manera lúdica i alhora profunda, el protagonista, de malnom Sòcrates, recorda la seva anterior estada a Portugal en companyia d’una professora de biologia amb qui mantenia una relació sentimental. Darrere d’ella sorgeix l’ombra de la Lisa d’India, l’alumna amb aires de musa que personifica la seva fascinació per l’antiguitat. La història següent és una novel·la –la primera de Cees Nooteboom que es publica en català– molt celebrada per la crítica, una obra plena d’intel·ligència i de sàvia ironia sobre el sentit que tenen les metamorfosis i la mort.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

La 2 de TVE, online y A la Carta. Todas las series, informativos y programas de televisión de La 2 en RTVE.es A la Carta, completos y gratis

La història següent és una novel·la molt celebrada per la crítica, una obra plena d'intel·ligència i de sàvia ironia sobre el sentit que tenen les metamofosis i la mort.

LIBROS RELACIONADOS