Bambolines PDF

AUTOR(A): Angels Gregori

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 5,39 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Bambolines.pdf

ISBN: 9788493299835

El libro Bambolines en formato PDF. El libro Bambolines en formato MOBI. El libro Bambolines en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Angels Gregori. Disfruta leyendo con el sitio web followusmedia.es.
Followusmedia.es Bambolines Image
El terme mateix de ‘bambolines’ evoca vestuari, llums, teatre, és a dir, actors, actrius i espectadors d’un suposat espectacle. Amb aquest pressupòsit s’inicia el recull i el segueix l’estructura en tres parts. Al principi, aquesta «actriu d’una obra improvisada» ens guia pels carrers i les places que conformen l’entramat urbà del seu món passat i present, tan proper l’un de l’altre però també tan allunyats tots dos en la mirada de l’autora, mentre que, a la segona part, enfila una introspecció sobre el present, ja prou deslligada dels records, on ateny moments especialment feliços. En la darrera part se serveix d’una funció teatral per a situar-se primer a l’escenari — posant-se «en aquest cos d’adolescent» — i, en acabat, tota sola «en aquesta butaca del públic», prenent distància de les coses, de l’espectacle. L’obra és una estimulant meditació filosòfica sobre la vida humana, vista des de la seva efímera caducitat marcada per l’irreversible pas del temps. Premi Amadeu Oller 2003, instituït per la Parròquia de Sant Medir a la memòria de mossèn Amadeu Oller.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Nos ocupamos de cuidar tu pelo y mirar por su salud, por eso en este servicio se incluye un tratamiento de hidratación.. Empleamos desde las técnicas tradicionales a las más avanzadas como Flamboyage.. Combinamos colores, iluminamos el cabello, aplicamos colores naturales o atrevidos, siempre buscando sacar lo mejor de ti.

1,585 Followers, 1,009 Following, 546 Posts - See Instagram photos and videos from Bambolines (@bambolinesworld)

LIBROS RELACIONADOS