En Pere Joan I L Invisible: A La Maquina Del Temps PDF

AUTOR(A): Klaus-peter Wolf

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 5,87 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: En Pere Joan I L Invisible: A La Maquina Del Temps.pdf

ISBN: 9788447908370

El libro En Pere Joan I L Invisible: A La Maquina Del Temps en formato PDF. El libro En Pere Joan I L Invisible: A La Maquina Del Temps en formato MOBI. El libro En Pere Joan I L Invisible: A La Maquina Del Temps en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Klaus-peter Wolf. Disfruta leyendo con el sitio web followusmedia.es.
Followusmedia.es En Pere Joan I L Invisible: A La Maquina Del Temps Image
Llibres que, d’una manera enginyosa, divertida i literària, mostren als lectors la complexitat psicològica de l’ésser humà en general, i la dels infants en particular. Cadascun d’aquests llibres permet observar les dues cares de la moneda: en Pere Joan és respectuós, educat, amable..., fins que un dia apareix l’Invisible i tot es complica: problemes i malentesos de tota mena... En aquesta dualitat i els resultats que se’n deriven rau l’enginy de l’autor i la riquesa de les històries.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

El viatge en el temps és un concepte de moviment cap endavant o cap enrere d'un punt a l'altre en el temps, de la mateixa manera com es fa en l'espai. A més, algunes interpretacions del viatge en el temps suggereixen la possibilitat de viatjar entre realitats o universos paral·lels.

PERE GIMFERRER (n. 1945) L'autor a LletrA ... és l'estança del temps. Brolla de la tenebra el fonament del cel deshabitat, puixances, pulsions que germinen i esclaten en la flora de l'aire. És invisible el temps com la llum del jardí: és visible el jardí darrera els vidres, no la imatge del jardí

LIBROS RELACIONADOS