El Viatge De La Cilka PDF

AUTOR(A): Heather Morris

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 3,89 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: El Viatge De La Cilka.pdf

ISBN: 9788417918156

El libro El Viatge De La Cilka en formato PDF. El libro El Viatge De La Cilka en formato MOBI. El libro El Viatge De La Cilka en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Heather Morris. Disfruta leyendo con el sitio web followusmedia.es.
Followusmedia.es El Viatge De La Cilka Image
Una obra que ha emocionat a milions de lectors arreu del món. Aquest cop, Morris ens presenta una presonera jueva que és convertida en concubina d’un dels comandants del camp de concentració. I un cop més, veurem com la supervivència depèn de l’esperança i la força de l’amor.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

VIATGE DE LA CILKA, EL | 9788417918156 | De l'autora del l'èxit internacional El tatuador d'Auschwitz, arriba la història d'amor i resistència inspirada en la vida de la Cilka. La seva bellesa va ser la seva condemna; l'amor, la seva salvació.La Cilka només té setze anys quan el comandant del camp de concentració d'Auschwitz-Birkenau la converteix en la seva concubina.

Separada a la força de la resta de presoneres, la Cilka se salva de morir-se de gana i de la cambra de gas. Quan s'acaba la guerra i alliberen el camp, la Cilka és acusada de col·laboracionista per haver-se'n anat al llit amb l'enemic i és comdemnada a treballs forçats en un gulag de Sibèria.

LIBROS RELACIONADOS